Poziv građanima Splita i svima koji vole Marjan

Divimo mu se, volimo ga, brojni trenuci našeg svakodnevnog života vezuju nas za njega, a u sjeni njegovih borova nadahnjujemo se tom prirodnom ljepotom, mirom, tišinom. Šetnje njegovim stazama vezuju nas za sjetne uspomene, radosne ili neke druge trenutke koje smo podijelili s njegovim borovima, pticama, cvijećem ili pak s nekim dragim i bliskim.
Sačuvajmo ga od uništenja. To moramo učiniti. I naši su ga stari čuvali za nas.
Dužni smo potomcima ostaviti ovu ljepotu i saznanje da smo bili dostojni ovog dara.

Svojim učlanjenjem u Društvo za zaštitu i unapređenje Marjana „Marjan“ pridružujete se brojnim generacijama koje su voljele naš grad Split i naš Marjan, nadahnjivale se njime, čuvale ga.

Član Društva postaje se ispunjavanjem Pristupnice i uplatom godišnje članarine u iznosu od 100,00 kn, odnosno 50,00 kn za nezaposlene, umirovljenike i studente.

Članarinu možete uplatiti:
– na IBAN: HR5724070001100620488 „MARJAN“ Društvo za zaštitu i unapređenje Marjana, Obala hrvatskog narodnog preporoda 25, 21000 SPLIT, ili
– na blagajni Društva Marjan, Obala hrvatskog narodnog preporoda 25, 21000 SPLIT.

Kopiju uplatnice i Pristupnicu možete:
– poslati poštom na adresu: „MARJAN“ Društvo za zaštitu i unaprjeđenje Marjana, Obala hrvatskog narodnog preporoda 25, 21000 SPLIT, ili
– poslati na: drustvo.marjan.split@gmail.com ili
– donijeti u prostorije Društva Marjan.
Člansku iskaznicu možete predignuti 15 dana nakon uplate članarine u Društvu Marjan ili će Vam biti dostavljena na kućnu adresu.

Pristupnica (klikni za preuzimanje dokumenta)

Pristupnicu možete ispuniti, isprintati i popunjenu donijeti u prostorije Društva Marjan (Obala Hrvatskog narodnog preporoda 25, na Rivi).

Društvo “Marjan”
Obala hrvatskog narodnog preporoda 25
21000 Split

e-mail: drustvo.marjan.split@gmail.com

___________________________________________________________________________________________________

“Jednako će čuvati i brdo Marjan, tako da svako njegovo živo biće, svaki bor, pa i svaki kamen njegov sačuva da bude na ures Gradu i radost onima koji Marjan gledaju ili u njemu hlad i smiraj traže.”

Statut Grada Splita